Lehet még egyezkedni?
Figyelt kérdés
Magánszemélytől van a kölcsöntartozás,már végrehajtóhoz kerül.Volt egy árverési időpont,de el tudtuk tolni 2 hónappal.Ilyenkor már nem lehetne megállapodni valahogy azzal akitől van a kölcsön?
Légyszi ne offolj,SEGITS!Köszi
2009. okt. 1. 20:00
1/3 anonim válasza:
Van ra realis esely,hogy rendezd a tartozast?Eddig miert nem fizetted?Most menne?Ezeket a kerdeseket neki is meg kell valaszolnod.Igy talan belemenne,hogy ad egy uj eselyt.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!igen,most menne.eddig munka sem volt nagyon,most még segitség is van.
2009. okt. 1. 20:29
3/3 anonim válasza:
Bemész a végrehajtóhoz, és rendezed a tartozást. Arra is számolj, hogy a végrehajtó munkadíját is ki kell fizetned. Sajnos én már voltam hasonló helyzetben (furcsa, de önhibámon kívül), és tudom, hogy így kell elintézni.
Ott majd kapsz egy papírt, hogy rendezted a tartozást, és ennyi. Árverés törölve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!