Mit lehet ilyenkor tenni? Van még kiút? Mi lesz így a bátyámékkal? Bővebben lent!
a testvéremmel örököltük a szüleink házát és most jött egy levél hogy árverezés alatt van a házunk,apám régebbi személyi kölcsöne miatt.nemrég voltak kint felbecsülni a házat is.
én már nem ott lakok,mi a gyrekeimmel,a párommal együtt lakunk,tőlük 300 km-re!A lényeg nekem nem lesz ebből akkora problémám mint a testvéremnek,de nekik nincs hová menniük ha költözni kell.
mit lehetne ilyenkor tenni?meg lehet még menteni a házat?Ilyenkor hová tudnak menni ha őket kiteszik onnan?
Gondoltam arra is,hogy mivel mi hitel képesek vagyunk felveszünk annyi pénzt,hogy kifizessük azt az árat amennyiért árverezni akarják és tesomék vmi albérlet formában ott lakhatnak,de ezt sem tartom teljesen jo ötletnek,mert kicsit szemétség lenne.Mi tcsinálhatnánk?
Elöre is köszi a válaszokat és bocsi ha hosszu lett és tul összefüggően írtam,de totál kivagyok,azt a házat két kezükkel épitették a szüleink... :S
Van segítség az ilyen helyzetbe kerülteknek, irány tesódéknak az önkormányzati vagy a családsegítő.
Ismerősöméknél így sikerült elintézni,h 1,5évig havi 1000Ft-ot fizetnek,és utána kezdik el a hiteltörlesztést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!