Miért nem tudták a föld alá vinni a villanyvezetékeket az ócsai pronyótelepen?
Figyelt kérdés
Totál üres terület, minden újonnan van építve, nem voltak képesek megoldani a földkábelezést?2013. ápr. 24. 01:44
2/7 anonim válasza:
Ócsán építették tripla áron a bedőlt chf hiteleseknek az ingyen lakásokat - amikben most nem lakik senki.
3/7 anonim válasza:
Soha nem értettem, hogy mi értelme légkábelezéssel bohóckodni...
Csak a baj van vele.
4/7 anonim válasza:
Mert így könnyebb lesz lopni az áramot.
Azokba a házakba még az igényesebb cigányok sem szívesen költöznének be.
Ma már a tanyák többsége is különb ezektől a házaktól.
5/7 anonim válasza:
Én még nem láttam őket. Tényleg nagyon gáz? Nem lakik még benne senki?
6/7 anonim válasza:
A házak önmagukban nem gázok, csak sikerült a nagy büdös semmi közepére elhelyezni őket....
Se üzletek, se egy város közelsége, se munkalehetőség.... Mindezt milliárdokért állampénzen olyan négyzetméteráron, amennyiért Budán villát lehet venni.
Pár házban laknak, nagyja lakatlan.
7/7 anonim válasza:
"Soha nem értettem, hogy mi értelme légkábelezéssel bohóckodni..."
Például a kiépítés során felmerülő költségek. Vagy az esetleges meghibásodás megkeresése, javítása. Vagy a vezeték nyomvonalának tulajdonjogi problémái...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!