Baj, ha nem a saját kártyámról megy az utalás a PayPal-ra?
Szeretnék az ebay.com-ról rendelni, tegnap csináltam is egy PayPal accountot a saját nevemen, de mivel nincs saját bankkártyám, gondoltam, majd apám utal a PayPal-omra.
Most viszont olvasom, hogy csak olyan bankkártyáról lehet utalni, amilyen azon a néven van, amin a PayPal is. Igaz ez? Hogy tudok akkor pénzt feltölteni?
Igen, igaz. Annyit hozzátennék, hogy utalni nem kártyával lehet hanem számlával.
Két megoldás van:
1. apád nevére csinálsz egy accountot (nem ajánlom)
2. nyitsz egy bankszámlát, amit már aznap használhatsz utalásra, de a kártya csak később készül el, arra viszont nincs szükség egy egyszerű Paypal feltöltéshez
De ha jól emlékszem, a Paypal accountodat aktiválni kell, kártyával...
Igazából úgy akartam vele paypal accountot csinálni, hogy csak utalva töltött volna fel pénzt, a bankszámlát ebben az esetben sem regisztráltuk volna.
Viszont meggyőztél.
Szerinted egy MasterCard Online Junior kártya az OTP-nél megfelel a célnak? Úgy láttam, hogy ennek a legkedvezőbbek a költségei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!