Az ismerősök hülyének néznek mert havi 3x20000 fizetek az otp ltp-be. Szerintetek is rossz döntés volt? Esetleg lett volna jobb helye is a pénzemnek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a célom az építkezés, és így látom csak lehetségesnek, hogy minimum 5 év mulva belekezdhessek.2013. ápr. 21. 01:54
11/12 anonim válasza:
13.19-es, "nem esik a nyakába a hitelrész", hiszen az csak választható, nem kötelező. A kérdezőnek a megtakarítások lejáratakor majd eldöntheti, kell-e neki hitel, ha igen, mennyi, de pl az is lehet, hogy nem az LTP-s hitel lesz a legjobb. Építkezésre még most is lehet kapni 20 évig államilag támogatott hitelt 6% körüli kamaton.
Az önrész összegyűjtésére nincs jobb, mint az LTP.
Kérdező, ne csodálkozz, hogy nem ért meg a környezeted, de ez nem a Te hibád. A magyaroknak alig van saját megtakarításuk, és nem csak azoknak nincs, akiknek alacsony a jövedelme és nincs miből félretenni...
12/12 Felülmúlhatatlan válasza:
szerintem jó ötlet megtakarítani ebben a formában. Én az ügyfeleknek is szoktam javasolni, akik hitelt vesznek fel. Sőt, én is most gondolkozom, hogy kötök LTP-ét magunknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!