Kezdő bróker kérdése:
Megbízható-e a személy vagy átverés?
Figyelt kérdés
Több helyen is hirdetem a laptopomat. Aztán egyik nap kapok egy e-mail-t egy kanadai személytől aki megvásárolná és jelenleg Pesten tartózkodik,de annyira elfoglalt hogy nem tudja átvenni személyesen. Semmi baj megbeszéljük hogy előre utal és meg lesz oldva,erre kitalálja hogy ne neki postázzam hanem Nigériába a nagybátyjának. Megadtam az IBAN-t hogy arra utaljon, erre ma kapok 3 e-mailt a Bank of America-tól ,amiben az áll hogy a megbeszélt ár 2,5 szeresét küldte el. És hogy nyugodjak meg mert minden rendben fog menni,ezen felül még azt kérik hogy előre postázzak és a bizonylatot lefotózva küldjem el nekik e-mailben. Ráadásul a Bank of America e-mail címe egy külföldi ingyenes e-mail cím. Szóval szerintetek is csak papíron hangzik jól ez az egész, vagy átverés?2013. ápr. 12. 14:46
11/15 anonim válasza:
Mióta van egy banknak, aminek több millió $ az éves forgalma ingyenes a-mail címe???
aki ezt benyeli, az meg is érdemli hogy lehúzzák.
12/15 anonim válasza:
Azt hittem, a nigériai csalásokról már 20 éve mindenki tud. Most látom, hogy a balekok újratermelődnek.
13/15 A kérdező kommentje:
Tudod ki a balek, aki megfialt-........
2013. ápr. 12. 19:36
14/15 Flector 67 válasza:
Kérdező, nem tudom mit vártál, mit fogunk itt mondani. Amíg nincs a kezedben a pénz, addig ne küldd a gépet. Ennyi.
15/15 anonim válasza:
nagyon naiv vagy "kezdo broker"
en max. egy csomag kutyaszart kuldenek nekik es postakesz boritekban es le is fotoznam a feladovenyt.
amugy nem kell feltetlenul benne lennie a levelben hogy nigeria...
nem olyan hulyek hogy mindig beleirjak.
es ha esetleg a nem ismert uk-ded-nagybacsikad is meghalt angolaban es orokoltel 10 milliard dollart de elotte fizetned kell az atutalasert azt se hidd el
vagy ha Jamana Hai Ganhada ker arra hogy segits neki elmenekulni Jumanafaszarol mert polgarhaboru van, cserebe neked adja apja oroksegenek a felet - nah ez is csak a tundermesekben van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!