Hogyan tudom a paypal al visszakérni a pénzem?
Pandawill híresen lehúzós webshop. Arra játszanak, hogy lejárjon a paypal 45 nap és ne tudj tenni semmit.
Azonnal indítsd CLAIM-et!
(amúgy mit akartál rendelni, csak nem G4-et? :) )
Ajánlom a minideal.net-et. Egy ici picit drágábbak de 100x korrektebbek!
wifi adaptert akartam erős antennával.....
hogyan tudom elindítani? mire kell karttintani?
Resolution center / report problem és ott elsírod a bánatod.
De ha ilyen szinten nem tudsz angolul kérj segítséget valakitől, aki tud, mert úgysem tudod az ügyet végigvinni, ha nem tudod érthetően leírni mit is szeretnél.
Először dispute-ot kell indítani majd claimmé formálni ha nem kapod vissza a pénzt.
Ha tudsz angolul, akkor tudnád, hogy a google fordító mennyit és és mennyire fognak komolyan venni. A google fordító nem levelezésre van kitalálva. Nagyon nem
Íme egy példa:
"helyzetben, amikor a bróker-kereskedő az eladási oldalon a szerződés nem nyilvánított értékpapírokat a bróker-kereskedő a vételi oldalon. A nem szállítja általában az eredménye, a bróker nem kap kézbesítési annak értékesítési ügyfél. Mindaddig, amíg a nem szállítja létezik, az eladó nem kapnak fizetést."
# 4
Google fordítóval annyit érsz el, hogy paypal lezárja a disputodat "ez hülye" felkiáltással és ha egyszer záródott egy vita akkor újat nyitni már nem lehet.
Keress valakit, aki tud angolul.
Ma jeleztem a PayPal felé a problémámat....
Muszáj megvárnom a visszafizetéshez, hogy lezárják a vitát, vagy én is lezárhatom?
Ha én is, akkor hogyan?
Ha te lezárod a vitát akkor az azt jelenti, hogy MEG VAN OLDVA.
Ha lezársz egy vitát akkor azt újból megnyitni nem lehet többet.
Akkor zárj le egy dispute-ot, ha megoldódott a problémád. Amúgy soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!