Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lehetséges, hogy a munkaügyi...

Lehetséges, hogy a munkaügyi kp. a keresetpótlót ne postán, hanem bankszámlaszámra utalja? Többi lent

Figyelt kérdés

Nekem nincs magyar bankszámlaszámom (csak osztrák) így a munkaügyi kp-ba való utazás költségeit is postán kaptam meg -.- Lehetséges, hogy nyitok 1 számlát, és arra kérem a keresetpótlót? 11 hónapos a tanfolyam, tehát így simán megérné számlát nyitnom.

Köszönöm!

22/l

2013. márc. 26. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet csak magyar bankszámlaszám legyen. Nyugodtan nyithatsz mert ha utána találsz munkát akkor az mindig jól fog jönni, és így hamarabb jutsz pénzhez legalább 3-4 nappal előbb.

Én is részt vettem már ilyen tanfolyamon de az rövidebb volt és én postára kértem, mert bennem volt az hogy a bank nem megbízható ha leveszem kezelési költség meg minden, hát később is kaptam meg a pénzem sajnos.

2013. márc. 26. 11:36
 2/3 verde ***** válasza:
Persze, bejelented és a következő havi kerpótlót már arra kapod.
2013. márc. 28. 18:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ;)
2013. márc. 29. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!