Behajtócég hívogat hitelkártya tartozás miatt?
Fater kinn dolgozik külföldön, van egy 220EFt hitelkártya tartozása.
Jobb intézhetőség kedvéért a nevemen van a kártya, plusz egyéb dolgok is. De valahogy kiment mindenkinek a fejéből a tartozás... aztán a havi dolgok lerendezése után nem maradt úgymond pénz a kiperkálásra. Köv. hóban rendezem.
De basszus ezek mekkora egy... :D.. Szokott egy manusz hívogatni.. arra rácsapom a telót (egyébként ismeretlen, fix számot is tudnék tiltani) Meg szokott egy Bársonyos hangú csajszi.. (szerintem über bula lehet) Szerintetek megkérdezzem hova valósi? A manusznak meg meghagytam reggel nyolckor hívjon mert a telóra nem mindég kelek fel.. (még nem hívott).. szemét..
Mondjuk poénból mondtam a csajnak hogy nem kell megadni a számát már megvan :D
Jó nagy paraszt vagy, azokat cseszteted, akik egyáltalán nem tehetnek a dologról. Az ügyintéző a munkáját végzi, amikor felhív.
A felvett hitelt tessék visszafizetni, különben megérdemled hogy kimenjenek foglalni.
Első válaszolónak igaza van)
No de majd ha kimegy a végrehajtó foglalni, akkor a kérdező biztosan megfeledkezik a humorérzékéről.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!