Elvileg ha Ausztriába utaltam pénzt vasárnap, mire kellene megérkeznie?
A vasárnap nem játszik, mert bankszünnap.
Így hétfőtől kell elkezdeni a számolgatást, az pedig úgy néz ki tavaly június óta, hogy már csak T+1 nap, így ez keddi napon kerül jóváírásra az ósztrijai bankszámlán.
Ehhez persze az is szükséges, hogy megfelelő nemzetközi standard formátumban add meg a számlaszámot, ne csak a sima osztrák belföldi formátumban. ( lásd IBAN, SEPA)
Köszi! :)
Ment a zöld kéz!
Aggódom,mert holnap van a határidő és ugye én elutaltam tegnap nekik,de azt még nem látom,hogy megérkezett volna a honlapon,ahol jeleznie kellene.Második,amit írtál,az meg lett adva.Akkor remélem holnap ottlesz :)
Még az lenne a kérésem,második,hogy még a mai nap folyamán jóváíródik azon a bankszámlán,mert még nem írt ki semmit az a weboldal? Az ok,hogy megkapja a bank,de jóváírja azonnal a számlán? (Bocsi,ha hülye kérdés,de nem értek ehhez túlságosan).
És mi történik akkor,ha a határidő után íródik jóvá a számlán,mert elolvastam és a mai nap ennek a határideje! Akkor visszautalják? Vagy? Mert nekem ezt egy jelentkezés keretein belül kellett átutalnom és ha nincs ott,kizárnak.
Az utólagosan megkapott pénzzel mi lesz???
Köszönöm előre is!
Ezek elektronikus utalások, nem emberek végzik az egyes műveleteket, hanem számítógép. Amint a bank számítógépe megkapta az elektronikus jelet, az összeg a legközelebbi frrrisssssssítéskor megjelenik a címzett számláján.
Ha valami határidőt lekéstél az átutalással, akkor a bank nem fogja neked visszautalni, hiszen ő nem rendelkezhet a pénz felett. Csak annak megbízására utalhatja vissza, akinek te küldted a pénzt, neked nem a kinti bankkal kell egyeztetned, hanem azzal, akinek a javára utaltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!