Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 120ezer forintos fizetésre...

120ezer forintos fizetésre mennyi hitelt kapnék?

Figyelt kérdés
szeretnénk fel venni kölcsönt a párommal,de az én nevemre hogy a cégét ne vonjuk bele!lakás hitelt tudnék fel venni?
2009. szept. 13. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

nem értek hozzá de 120ezer forintos fizuval nem ajánlom hogy hitelt vegyél fel, ha csak nincs kilátásban egy kétszerennyit fizető állás.

Spóroljatok, tegyetek félre hetente, mintha egy malacperselybe tennétek, és össze fog az gyűlni.

bocs az alternatív válaszért

2009. szept. 13. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
Egyetértek az előttem szólóval. Nem tudom, a párodnak milyen vállalkozása van, de a mai világban nagyon gondoljátok meg! És arról már nem is beszélek, (és tényleg nem is kívánom, de ez is benne van a pakliban), mi van, ha netán szakítotok, akkor ott maradsz a kis fizuval meg a törlesztővel egyedül. Egyébként úgy számolj, ha más nem terheli a nettódat, akkor a törlesztő max. a 30%-a lehet.
2009. szept. 13. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés így megválaszolhatatlan, mert még számos dologtól függ, mennyi hitelt kaphatsz.

Mennyi az önerőd, van-e plusz ingatlan fedezet? Mennyit ér az ingatlan, hol van? Ha házaspár vagytok, akkor a párod nem hagyható ki a hitelből, automatikusan adóstárs lesz. Van-e adótartozása, BÁR listás-e valamelyikőtök? Ez mind, mind befolyásoló tényező.

Ha pl valakinek van 5 millája és akar venni egy 10 millás házat, jövedelem nélkül is megteheti, kap rá hitelt, de ha semmi önerő nincs és pluszfedezet se, akkor semekkora fizetés nem elég a hitelképességhez, úgy nem lehet lakáshitelhez jutni.

2009. szept. 14. 08:14
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 14. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 135e Ft volt a bruttóm tavaly és adtak 7,2M lakáshitelt. Így most kb 70e a lakástörlesztőnk.
2009. okt. 3. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
többek között függ a meglévő önerődtől és a felvenni kívánt hitel futamidejétől, illetve, hogy mennyit tudsz törlesztőrészlet fizetésére szánni havonta.Ha konkrét összeget szeretnél, akkor írd meg a fentieket is...
2009. okt. 3. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!