Átutalásnál, fizetésnél lehet vulgáris lenni?
Nagyon kemény vagy.
Nem lesznek következményei, csak a saját IQ szintedet teszed közkinccsé.
2009. szept. 12. 22:31
2/10 A kérdező kommentje:
Egyszerű kis tetvek az ilyen élősködő cégek és még azt mondják, hogy csinálnak valamit, csak a seggüket hízlalják meg a farkukat növesztik meg nyaralgatnak itt-ott a luxusautóikkal. Mi meg támogatjuk őket, meg az állam is ad nekik pénzt ...
Magánparkoló? Ott szedjenek parkolási díjat, aki a tulaj.
Önkormányzat? Ne magáncégek, hanem az önkormányzat emberei szedjék be és fordítsák útfelújításokra, infrastrukturális fejlesztésekre az így befolyt milliárdokat!
ez engem is érdekel. szerintem ha kicsillagozod a csúnya szavakat akkor elmehet. ha nem, az azt jelenti hogy az online utalásokat is egy Mariska néni ellenőrzi egyenként. akkor viszont jól megy a bankoknak, ha erre is van ember. :)
jogcím: itt a sz*ros pénzetek, b*sszátok szájba a kecskét.
megjegyzés: k*rva anyátok
2009. szept. 12. 23:17
Mivel tömegesével kapják az ilyen csekkeket, kétlem, hogy bárki elolvasná. Ha meg elolvassa, legfeljebb röhög rajtad. Szerintem ne tedd ki magad ennek, inkább máskor figyelj oda, hol parkolsz.
2009. szept. 12. 23:34
5/10 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy ki kéne fizetni a parkolásért a díjat?! Nem utólag beugatni nekik. Érdekes módon engem még soha nem büntettek meg, sem ok nélkül, sem okkal, mert mindig kifizetem a parkolást, holott 30 éve vezetek. Az egy nagy bullshit, hogy oktalanul bírságolnak.
2009. szept. 13. 00:13
Az utolsó válaszoló kedvéért leírok egy epizódot . Kicsi gyerekkel a karomon postán álltam sorba , nagyon sokáig tartott a dolog . Loholok az egy éves gyerekkel a karomban , hogy visszaérjek a kocsihoz mielött lejár a jegyem , a kocsinál ott áll és stopperol , hogy na még egy pillanat és már írhatja is a bírságot . Odaérek , mondom , hogy most jöttem , láttam mikor elkezdte írni , segítsen már ,látja kicsi gyerekkel siettem... ő nem tehet semmit és nem kell nekik várni , nincs türelmi idő . Vehettem új parkoló jegyet és egy jó nagy kerülővel elmehettem az irodájukba , igazolni , hogy 1-2 percel a lejárat után már volt új jegyem így nem kell több ezer forintot kifizetnem . Most erre lehet írni , hogy vegyen hosszabb idejű jegyet . Hágyszor van az , hogy veszek pl 1 órára aztán sikerül 20 perc alatt elintéznem a dolgom , ha jön valaki akkor odaadom a jegyem használja ki ő az időt .Már sokszorosát megfizettük mi a parkolást . Ha tehetem ingyenes helyre megyek .
2009. szept. 13. 10:26
7/10 A kérdező kommentje:
Minek kicsillagozni??? Mi bajom lehet belőle? ba55zák meg a cenzúrát!!!!!!!!!!4
8/10 A kérdező kommentje:
az előbb volt egy kecskeba5zós komment, amit kincenzúráztak, eltűnt!!! ott lehet leellenőrizni a kategória kérdéseinél, hogy pontosan hány válasz érkezett, és többet mutat ott, mint amennyit megjelenít!
BA55ZÁTOK MEG A CENZÚRÁT!!!!
9/10 anonim válasza:
10:26 Már bocs, de az érved harmatgyenge. Egy bíróságon sem áll meg. Lehet tömegközlekedni is, úgyhogy ez csak üres kifogás. Bullshit, mint említettem.
2009. szept. 14. 04:39
Mekkora bunkó vagy! Takarodj a homárra, ott menő ez a stílus!
2009. szept. 14. 20:31
Kapcsolódó kérdések: