Letezik ilyen bank Magyarorszagon?
Egy olyan bankot szeretnek, ahol van valami szamlavezetesi dij, es azon felul minden ingyenes! Online banking, keszpenzfelvetel, utalas, minden!
18 evesen elkoltoztem Angliaba es ott voltak eloszor ilyen banki ugyleteim, ezek utan tavaly hazajottem es nagyon nehezen tudom megemeszteni hogy itthon minden penzbe kerul, meg 10 forintokkal ciganykodnak a bankok! Havi 1-2 keszpenzfelvetel ingyenes, sajat automatabol? Na ne rohogtess...Es ha nekem uri kedvem ugy tartja hogy 1000 forintonkent vegyem fel a fizetesem? Az se megoldas hogy ha bemesz a bankfiokba es ott veszel fel penzt, MERT OTT MEG TOBBE KERUL !!!???
Az meg hagyjan, hogy penzbe kerulnek a dolgok, de ezen felul meg a szolgaltatas is egy FOS. Van a szamlamon beallitva valami figyelo (persze havi nemtudom hanyszaz forintert) hogy ha penzmozgas van, akkor kapok rola SMS-t. Aha, mult heten felvettem penzt, szerintem csutortokon vagy penteken, ehhez kepest tegnap este birt rola egy SMS jonni...EZ MI?
Megneztem a szerzodesem, es elvileg 300 forint a keszpenzfelvetel. Ehhez kepest nezem tegnap a bszla kivonatomat, es 500 forintokat vonnak le. Felhivom ma oket, hogy megis miert, azt mondja az a flegma kis k*rva hogy valtozott a kondicios lista januar elsejevel. Es mondom errol b*zdmeg egy e-mail, vagy egy telefon, vagy egy level vagy valami nem?? Esetleg? Azt mondja ok a torvenyben eloirt tajekoztatasi kotelezettseguknek eleget tettek, ennek megfeleloen a bankfiokban ki volt fuggesztve tajekoztato, es a weboldalon is kint volt egy ideig!! EZ IS MI?? Milyen torveny ez?
Meg van itt mindenki bolondulva? Keresem a penzem, adozok belole. Ha barmit veszek, adozok meg egyszer belole (AFA). Ha bankba teszem, szamlavezetesi dijat fizetek, azert hogy a bank hasznalhassa, kolcson adja, befektesse, es sajat maganak profitot termeljen, nem nekem. Ha uram bocsa ki szeretnem venni a bankbol, akkor negyedszer is ramb*sznak valami koltseget, kp felvetel cimen, mar csak a miheztartas vegett is. Vagy csak nekem furcsa es erthetetlen ez???
En most a CIB Banknal vagyok, de az elmult evben probaltam mar Budapest Bankot, Raiffeisen-t meg Erste-t, egyik ciganyabb volt mint a masik. Ti kinel bankoltok es mi mennyibe kerul?
"Ha megnézted volna a kondíciós listát, mindezt elkerülhetted volna."
Ne b*sszal mar fel, mondom hogy MEGKERDEZTEM. Vagy az az alap felallas hogy amit mond neked az ugyintezo az hazugsag es minden szavat le kell ellenorizni? Na ne mar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!