Megbízható-e ez a cég?

Figyelt kérdés

A cég neve Financial Expert Országos Hitelirodahálózat KFT.

Az engedélyszámuk EN-I.938/2010

A címük Budapest, Stefánia út 16 mfszt. 1.

2013. márc. 1. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Hitelközvetítő? Innentől kezdve miért lenne megbízható. A világ első számú közellensége a HITEL.
2013. márc. 1. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

Nem osztom az első válaszoló véleményét, ettől függetlenül ez a cég kamu. Csilli-villi oldal, szép ígéretek, pontosnak tűnő számok, de nincs mögötte semmi. A cégadatokat sem találom sehol az oldalon, a nagyon imponáló "Pszáf engedély" linken sem látok semmit.

Kerüljétek, szinte biztosan átverés/lehúzás. Sokan mentek most rá egyébként az elkeseredett, hitelcsapdából kikecmeregni próbálókra.

2013. márc. 1. 16:16
 3/5 Felülmúlhatatlan ***** válasza:

Ez egy ernyőszervezet, aki begyűjt maga alá hiteltanácsadókat. A bank ennek a cégnek utal jutalékot a hiteltanácsadó munkájáért és a cég ebből ad vissza a tanácsadónak.

Lehet, hogy korrekt a vele szerződésben álló tanácsadó, lehet, hogy nem. De ez bármelyik cégnél adott... Annó én is gondolkoztam azon, hogy szerződjek velük, de végül máshová szerződtem...

Nem attól vagyok jó, hogy kiken keresztül kapom a banktól a jutalékom. A közvetítő cég azzal sem hiszem, hogy foglalkozna, ha szakmailag nem lennék jó....

Ügyfél lennél, aki hitelt szeretne felvenni egy hiteltanácsadó segítségével mondjuk , aki kapcsolatban áll velük vagy partnerként szeretnél velük szerződni?

2013. márc. 1. 21:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Ügyfél lennék
2013. márc. 9. 09:59
 5/5 Felülmúlhatatlan ***** válasza:
Akkor lehet jó a tanácsadód, lehet kevésbé. Neked kell meggyőződnöd arról, hogy szakmailag mennyire jó.
2013. márc. 9. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!