Szóval szept. 1-én és 2-án utaltak nekem, de akkor még nem tudott megjönni, mivel bevolt kapcsolva a jóváírások letiltása. Voltam ma a bankba, azt mondták, hogy a rendszer ilyenkor visszaküldi a pénzt a feladónak. Kérdeztem ma tőlük, nem kapták vissza a pénzt, ellenben levonta a bankjuk tőlük.
Ui: tuti h elküldték, és még nem kapták vissza, megbízok bennük.
2009. szept. 10. 19:03
1/8 anonim válasza:
SZUPER!...;]
Jól elbeszélgetsz itt magadban, mert mi egy büdös kukkot nem értünk a beírásodból!
2009. szept. 10. 20:03
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezen mi nem érhető.
Szeptember 1-én és 2-án utaltak a számlámra pénzt. Nem jött meg, ezért voltam ma a bankban, ahol kiderült, hogy a kártyámon be volt kapcsolva a "jóváírások letiltása". Magyarul nem tudtak nekem utalni. Azt mondta a nő, hogy ilyenkor a rendszer visszaküldi a feladónak az átutalt összeget. Megkérdeztem, az utalótól, hogy megérkezett-e hozzá az elutalt pénzt. Válasza nem volt. Tehát az elutalt pénz se nálam, se nála nincs. Ezért kérdezem,hogy hova tűnik el...
2009. szept. 10. 20:35
3/8 anonim válasza:
Ezt azoknak a bankjától kellene megkérdezni, akinél utaltak Neked. Ez elég fura. Mert országon belül ez túl sok nap ahhoz, hogy üljenek rajta. Ha külföldi a partnered, akkor simán lehet, ugyanis egy sima külföldi utalás, mire megkapják, 5-6 nap, vissza ugyanennyi.
2009. szept. 10. 21:37
4/8 A kérdező kommentje:
belföldi volt az utalás. Én otp-s vagyok, a 2 utaló: Unicredit bank és Kinizsi bank.
2009. szept. 10. 21:40
5/8 anonim válasza:
Akkor az Unicreditnél és a Kinizsinél kell érdeklődni. Hívd fel őket holnap. Abszurdum!
2009. szept. 10. 21:43
6/8 anonim válasza:
Ha a harmadik fél nem az OTP lenne, már rég rendeződött volna minden.
Ki fog derülni, hogy a pénz az OTP-nél ül egy banki elszámolószámlán, és kb. hetekbe fog kerülni, amíg ezt az OTP el fogja ismerni...
Szóval türelem, de az OTP kerekei így őrölnek.
De ne legyen igazam!
2009. szept. 11. 00:19
7/8 anonim válasza:
Más szitáció a miénk, de azért leirom.Ha megkaptad a pénzed azonnal hagyd ott azt a bankot. NEkünk közalkalmazotti hitel 42darab 28000 Ft os csekkjéből már csak 19 volt hátra amikor közölték hogy újraindul a 42 darab 28000Ft os törlesztés,mert idáig csak a kamatokat fizettük (hozzáteszem tuti hogy rájöttek hogy külföldön dolgozunk, mert hivtuk öket elötte az itteni vezetékes számról, ami a nevünkön van és a nyakamat rá hogy bepróbálkoztak) Ügyvédnek 30ezer és 2 héten belül jött is a bocsánatkérő levél. Ilyen világot élünk.
2009. szept. 11. 21:56
8/8 anonim válasza:
Ha OTPs vagy semmin se lepődj meg. Ott mindennap tűnik el pénz mindenkinek. Idővel elő szokott kerülni, de jobban járnál ha más bankot választanál. Kinek jó mindennap reklamálni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!