A cégem a napokban ment tönkre. Zároltak mindent. Viszont van lehetőségem egy másik munkára ahova megint csak pénz kéne. Olyan hitellehetőséget keresek, ahol bárlista mellett is adnak pénzt (nem milliókra csak 250.000 Ft-ra gondolok), amit maximum 4 hónap alatt vissza tudnék fizetni. Konkrétan, ha nem tudok pénzhez jutni, akkor le is húzhatom magam a wc-én. Viszik a házat, kocsit mindent. Leigazolható keresetem nincs a fent említettek miatt. Ha fedezet kell, ingatlanomat fel tudom ajánlani, ami tehermentes. Eddig nem volt szükségem hitelre, de most sajnos önhibámon kívül ilyen helyzetbe kerültem. Nagyon kérek mindenkit, hogy ne bíráljon, ha tud segítsen. Köszönöm.
2013. febr. 26. 20:48
1/6 anonim válasza:
Éppen a napokban olvasgattam utána a hiteligénylés feltételeinek. Egyik bank sem ad hitelt ha valaki BAR listás. A másik hogy a hitelfelvétel egyik alapkövetelménye hogy leigazolható kereset. Ha kölcsön kell mindenáron akkor esetleg a provident marad, bár azt hallottam hogy BAR listások náluk is kiesnek.
Így marad a rokon, barát segítsége vagy az uzsorások..
2013. febr. 26. 20:57
2/6 anonim válasza:
Hitelkártya jöhet szóba esetleg, de igyekezz majd minél előbb törleszteni, mert magas a kamata. 250 ezer nem is nagy összeg a hitelkártyához.
2013. febr. 26. 21:21
3/6 anonim válasza:
Azt mondtad, van kocsid. Add el, mondjuk nekem (írj üzenetet a részletekkel), abból valószínű, hogy több, mint 250 ezred lesz abban a pillanatban.
Jobb, mintha viszik a házad + a kocsit így is úgy is.
2013. febr. 26. 21:46
4/6 anonim válasza:
Sajnos BAR-listásnak sehol nem adnak hitelt. Kereseti igazolással sem. Én is csak azt tudom javasolni, hogy ha abszolút nincs a családban senki, akitől kölcsön lehet kérni, akkor el kell adni a kocsit és azzal a pénzzel belevágni a munkába. Vagy a ház terhére felvenni személyi kölcsönt. Egyébként nem értem, ha nincs jelzálog a házon, akkor hogyan vihetik? És ha nem kellett még hitelt igényelned, akkor hogyan lettél BAR-listás?
De ez bizonyára nem az én dolgom.
2013. febr. 27. 18:40
5/6 anonim válasza:
Bocs, most látom, hogy a te cégedről van szó.
Hülye kérdések visszavonva.
2013. febr. 27. 18:41
6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ezeket tapasztaltam én is. De szerencsére a család összedobta a pénzt, így megoldódott a gond. Nehezen kérek segítséget, mert nagyon ciki, de most túltettem magam ezen. Köszönöm mindenki hozzászólását.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!