Az OTP miért ilyen tetű lassú? Hogy lehet, hogy az általuk utalt pénz mindig később érkezik a kártyára?
Amikor a családi pótlékot átkértem kártyás utalásra, még nem tudtam, hogy rossz ötlet az OTP-nél kártyát csináltatni!Állítólag, akik más banknál vannak, azoknak már az utalás napján, pár órával az utalás után rajta van a pénz a kártyán!Míg annál, aki OTP-s, akár napok is eltelhetnek, mire utalás után felveheti a pénzét!Pl:Most megint péntekre fog esni elseje "nagyszerű"!Az OTP 1.-én utal,de ugyebár szombat, vasárnap "megáll az élet" így én csak hétfőn, azaz 4.-én tudom majd leszedni a kártyáról a pénteken utalt pénzemet!Baromi idegesítő!Mi a frászt csinálnak ezek??
Az megoldható esetleg, hogy megszüntetem az OTP kártyám és más banknál csináltatok bankkártyát, hogy ezután arra kapjam a pénzemet?
Persze, hogy megoldható.
Az OTP meg azért csinálja ezt, mert a világgazdaság nem áll meg péntek délután 4 órakor. Ő szépen használja azt a pár milliárdot, ami "bennragad" hétvégére és profitál az idegen tőkéből egy pár napig.
ostobaság.
a családit az otp-sek mindig a második munkanap kapják, soha nem jön meg aznap. Utalni pedig nem az otp utal.
Mielőtt valamit elkezdesz szidni, illene megtanulni legalább az alapfogalmakat, ha már a többihez ostoba vagy. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!