Házat szeretnénk venni, amihez hitel is szükséges, a ház értékének 40%-ára. Merjünk belevágni?
független hitelügyintéző vagyok. Szívesen készítek Neked több bankra ajánlatot és el tudod dönteni, melyik kedvező számodra. Díjmentesen dolgozom, tehát nem kell külön sikerdíjat stb. fizetni.
www.bankhitel.ws
A Budapest Bankkal és az OTP-vel tényleg ne kezdj, OTP menti a menthetőt, de bajban van. Egy ismerősömnek van BB-ben a hitele, és csak úgy tudja fizetni (pedig nem egyedüli kereső), hogy 2 munkát vállal és csak aludni jár haza, máskülönben nem maradna miből enni és közlekedni meg a rezsire is.
Nem tudom, milyen lehetőségeitek vannak, én a kombinált hiteleket javaslom (életbiztosítással vagy lakáselőtakarékossággal kombinálva), ha ilyenekkel rendelkeztek, ugyanis akkor a törlesztés egyik része megy abból a kiegészítőből, ami azért az évek során kamatozik is a ti javatokra (ha már van egy ideje, az még jobb), és a ti folyószámlátokról a másik része.
Nem tudom, szocpolt igényelhettek-e pl. ha igen, érdemes megpróbálkozni vele.
Írhatnék itt még sokmindent, de hosszú lenne, aztán meg attól is függ, nektek mik a lehetőségeitek, hol vennétek a lakást, meg miegymás, igazából több, mint 200 hitellehetőség közül kell kiválasztani a számotokra legjobbat, és az azért eléggé egyénre szabott, és alapos átnézést igényel. Ha gondolod, írhatsz privátban is: helpyou@anonym.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!