Nem tudok paypal-re bankkártyát regisztrálni. Valaki segíteni?
Figyelt kérdés
CIB-es bankszámlám van, de a kártyámat nem engedi felregelni a rendszer ás nem értem miért. :S
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. -> ezt írja ki... valaki segítene hogyan kell kitölteni a regisztrációt? mert serintem ott rontiok el valamit
2013. febr. 22. 18:11
1/7 anonim válasza:
Ezek szerint azt a kártyát nem fogadják el, és sehogy nem tudod regisztrálni. Marad az, hogy átutalással küldesz pénzt a számládra.
2/7 anonim válasza:
Igazából semmi nehéz nincs benne. A megfelelő adatokat kell megadni. Érvényességi időnek is pontosnak kell lennie, az első a hónap, a második az év. Az évnél próbáld ki, hogy kiírod a teljeset (pl 2015) vagy csak az utolsó két számjegyet (pl 15). A névnek pontosnak kell lennie, ha van benne ékezet próbáld ékezettel és anélkül is.
3/7 anonim válasza:
Bankonként és kártya típusonként változik a dolog. Hívd fel a bank ügyfélszolgálatát és kérdezd meg, miért utasítja el a PayPal a kártyádat, és mit kell ahhoz csinálnod, hogy elfogadja.
4/7 A kérdező kommentje:
Nemrég nyitottam a számlát pont ebből a célból és direkt megkérdeztem, hogy működni fog -e és azt mondták igen... de köszi a tippeket, kipróbálom őket
2013. febr. 22. 20:04
5/7 A kérdező kommentje:
Illetve van egy card number mező, ide ugye azt szám sort kell beírni ami a kártyámon van?
2013. febr. 22. 20:05
6/7 anonim válasza:
Itt egy képes segítség paypal regisztrációhoz és kártya kapcsoláshoz:
Milyen kártyát akarsz kapcsolni?
Én is CIBnél vagyok, van ingyenes internetkártyám, direkt internetes vásárláshoz. Én azt kapcsoltam a Paypal számlámhoz. Kérdezz nyugodtan, ha valami érdekel.
7/7 anonim válasza:
Van pénz a kártyán? Olvastam, hogy valakinek az segített h rakott rá kevés pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!