Murányi Eörs kérdése:
PAYPAL-ra hogy töltök fel pénzt, (TOP UP) CIB-es USD-s deviza számláról?
Figyelt kérdés
Belépek a netbankomba és ilyenek vannak amiket kötelező kitölteni:
Számlaszám
Kedvezményzet neve
Átutalás módja
Megbízó értesítési neve és telefonszáma
Mit irjak ezekbe?
Tudom fennt van a paypal oldalán de sok helyen mást írnak, ugyhogy légyszí segítsetek! Köszönöm
2013. febr. 20. 17:01
1/6 A kérdező kommentje:
és van még 1 ilyen: Kedvezményezett címe
Na ide totálisan nem tudom hogy mit írjak bele!
2013. febr. 20. 17:08
2/6 anonim válasza:
Nem ismerem a pénzfeltöltésnek ezt a módját, csupán annyit tudok segíteni, hogy a kedvezményezett az a személy, aki a pénzt kapja. Ha te saját magadnak, a saját nevedre nyitott Paypalra töltöd, akkor oda a saját nevedet kell írni.
3/6 anonim válasza:
Magyarországra szóló Paypal accounttal nem jársz jól, ha USD-s számláról akarsz pénzt rátenni. Ilyenkor egy magyar, Ft alapú bankszámlaszámra kell utalnod (Unicredit, ...684 számlaszám). Ha te erre USD számláról utalsz, akkor lesz egyszer egy konverzió, amikor azt Ft-ra váltja az Unicredit bank, és Ft-ban fog a számládra kerülni. Gondolom azért akarsz USD-t küldeni rá, mert abban költenéd el. A Paypal meg a Ft-ból fog neked újra USD-t csinálni. Így 2x buksz a váltáson (mert mind2x te buksz, nem a bank). Tudom, hogy ez nem segít az utalásban.
4/6 anonim válasza:
Teljesen igaza van az előttem szólónak. Ráadásul a CIBnek van internetes kártyája és ahhoz kapcsolt számlája (tavaly ingyenes volt, lehet még most is az). Én ezt a kártyaszámot adtam meg Paypalhoz. A kártyaszámlára mindig csak annyi pénzt töltök fel (vezetek át online), amennyit épp el akarok költeni. Forintban, majd a Paypal átkonvertálja arra a pénznemre, amelyben vásároltam.
5/6 A kérdező kommentje:
és akkor hogy "rakjam" be a paypalomba ezt a kártyát? Mert láttam hogy sokan azt csinalják, hogy "berakják" a paypal-ba a kártyájukat es rögtön a kártyára megy a terhelés!
2013. febr. 20. 21:55
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!