Melyik a leggyorsabban frissülő netbank Magyarországon 2013-ban?
Miután 4 óránként vannak átutalási időpontok, így nekem már nem elég, hogy másnap ellenőrizhetem a számlám egyenlegét. Az sms meg drága sok tranzakciónál és nem tartalmaz elég infót.
Nem csak az a lényeg, hogy mindig a jelenlegi állapotot mutassa, hanem a közlemény adatok is érdekelnek.
Olyan valós bankot keresek, ahol ilyen jó a netbank és Paypal-al, Adsensel is jól használható.
És magán emberként akarok számlát nyitni.
Köszönöm!
Van számodra megfelelő mobilbank szolgáltatás is. A Budapest Banknál legalábbis. Tehát szerintem másiknál is, csak nézz szét jobban.
Ennek a banknak a netbankja nem tudom, hogy megfelelő-e számodra, de a mobilbankja tökéletes. Havi 450ft, és minden számlatranzakcióról sms-t küld, ami tartalmazza a számlaszámodat, a tranzakció időpontját, a kedvezményezettet, az összeget, a közleményt, és az egyenleget is persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!