Az OTP Direkt-számlámon rég voltam bent, és most nem tudom mi a helyzet?
Figyelt kérdés
1. Házi bank azon.
2. 7 jegyű kód
3. számlaszám
Ezek amiket kaptam leírva papíron még anno. Hogy lehet megcsinálni, hogy adjanak egy új 7-jegyű számot, ha a belépés utáni megváltoztatás után az elfelejtettem? Csak személyesen lehet?
2013. febr. 15. 23:01
1/7 anonim válasza:
Hát, szerintem igen, mert azonosítan kell magadat. Menj be és elintézik.
2/7 anonim válasza:
A régit is meg tudják mondani, hiszen az a szerződésben szerepel, nem kell újat kérni.
3/7 anonim válasza:
De a régivel nem sokra megy, ha már megváltoztatta.
4/7 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy nem kell megint egy újat kérnie, hanem megmondják az aktuálisat.
5/7 anonim válasza:
Az aktuálisat nem igazán tudják megmondani, mert azt csak te tudod. Gondolom a rendszerben is titkosítva tartják, hogy azért akárki ne tudjon hozzáférni. Nyilván ki lehetne szedni a rendszerből ha nagyon akarnák, aki ért hozzá és van hozzá jogosultsága, az megtehetné. De szerintem ezt nem így oldják meg, hanem törlik az aktuálisat és kap egy újat.
6/7 anonim válasza:
Ja, hogy a jelszóra gondolt, azt benéztem, azt valóban nem tudják megmondani.
7/7 anonim válasza:
Ha van telefonos ügyintézésre vonatkozó szerződésed, és ahhoz azonosítód/jelszavad, akkor telefonon is beazonosítanak, új jelszót kaphatsz, nem kell teljes életnagyságban bekocogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!