Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen következményei lennének...

Milyen következményei lennének, ha nem fizetném?

Figyelt kérdés
Gyesen lévő anyuka vagyok 10 hónapos gyermekemmel. Páromnak lecsökkentették a fizetését 80ezerre. Van egy Auchan kártyás hitelem, amiből még 100ezer van hátra. Havonta 12ezerrel kéne fizetni, de van még hitelünk autóra is, plussz 50ezer a rezsink. Nem tudunk megélni már a lakást áruljuk, hogy kisebbe költözzünk, kisebb rezsi reményében. Nem tudom már a kártyás törlesztést fizetni . Milyen következményei lennének? Esetleg lehet e erre támogatást igényelni? Vagy halasztást?
2009. szept. 7. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
mindenféle képen beszélj velük és kérj halasztást.
2009. szept. 7. 15:28
 2/5 anonim válasza:
hiába kér halasztást. én is kértem és semmi értelme nem adják meg. nekem már behajtásra vitték a kártya hitelt, és naponta zaklatnak.Elegem van már az egészből....már az öngyilkosság szélén állok!::.
2009. szept. 9. 17:14
 3/5 anonim válasza:
ne légy öngyilkos!
2009. dec. 27. 19:43
 4/5 anonim válasza:
és amúgy meg nem azért de azelőtt kellett volna gondolkodni, mielőtt törlesztőrészletre vetted volna... ha valamire nincs pénz, azt ne vedd meg, vagy pedig fizess...
2009. dec. 28. 21:06
 5/5 A kérdező kommentje:
te elmebeteg okos ember!!!! Nem zavar hogy mindenki a válság miatt a csőd szélén áll??!!! Ezt hogy lehetet volna az elején látni??? Akkor még tudtam fizetni és gondolom más is.
2009. dec. 29. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!