A fizetés letiltás százalékát meg lehet e változtatni?
A munkabéremből 33%ot vontak le egy banki tartozás miatt. Idáig rendben is ment,de ma megkaptam a bérpapíromat( a fizu is kevesebb volt),ahol már 50%ot vontak le!! Ez ugyanaz a letiltás. Minden papiron amit kaptam,a 33% letiltás szerepel,és jogerősen. Akkor hogy történt ez meg?
Sajnos betegség miatt fél évig táppénzen voltam,kevesebbet is kaptam, így kevesebbet is vontak le. Lehet hogy ez miatt lett most 50%?? Előre is köszönöm a válaszokat
A második választ csak most láttam meg!
Igen levonhatnak 50%-ot,azt én is tudom,de ha idáig 33% volt,és most 50% lett,az hogy lehet?
lehet, hogy amiért pénzben kevesebbet tudtak levonni, a bank befizetés elmaradásnak tekinti!
innentől 50%
Utolsó Te olyan baromságokat tudsz írni!! Nem csak ide,más kérdésekhez is.
Nem vonhat 33%-nál többet egy tartozásra a bank. Valaki hibázott! Olyan nincs hogy eddig kevesebbet tudott vonni ezért most 50%-ot von,mert amikor kevesebbet kapott annak is a 33%-át vonták. Ilyen baromságot,hogy most azért von 50%-ot.ÁHHHH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!