Vállalkozó vagyok. Hitelt szeretnék felvenni. De mivel az előző évi jövedelmem 0 Ft (bevétel-kiadás=0), akkor nem adnak hitelt, mert nincs jövedelmem? (többi lent)
lakás vásárláshoz szeretnék két milló forintot felvenni. én egyéni vállalkozó vagyok 10 éve, feleségem most gyesen van.
már megvan a lakás, le is foglalóztuk (700eFt), mert azt mondták hitel képesek vagyunk. DE! foglaló után derült ki, hogy mégsem, mivel 0 a jövedelmem .... a határidő sürget... a 2012-es évem jónak tűnik ott van 730eFt jövedelem. de nem fogadják el, mivel az még egy hónap mire ki lehet kérni. valami ötlet? a kezest ajánlják, de nem szeretnék ezekhez folyamodni...
jövedelemigazolás nélkül hitelt felvenni nem tudok valahol?
vállalkozóként egész biztosan kell kikérned NAV jövedelemigazolást.
Jelenleg a 2011. évi áll rendelkezésedre.
Mi szerepel rajta az összevontan adózó jövedelem sorában???
Az ok, hogy mindent leköltségeltél, de volt bejelentett jövedelmed feltételezem...
minimálbérre vagyok bejelentve.
nulla forint áll rajta
akkor elméletileg lehetsz hitelképes.
Mennyi a vételár? Irányítószáma?
feleséged gyese mennyi, hány eltartott családtagod van?
Meglévő hiteleitek vannak? hány év futamidőben gondolkozol?
Ez a szívás abban, ha valaki kihasznál minden kiskaput, és elkerüli ilyen módon az adófizetési kötelezettséget...
A 730e jövedelem éves szinten szintén majdnem 0, mivel 60 ezer Ft/hóra jön ki.
Egyéb fedezetet bevonhattok, akkor szerintem nyújtanak hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!