Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha nyitok 1 bankszámlát,...

Ha nyitok 1 bankszámlát, akkor az mennyi idő múlva vehető igénybe? Mondjuk megkötéstől számítva már fél óra után aktiválódik / használhatom is?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Ahogy elkészítik a szerződést, te aláírod, máris használható. :D

Igazából, amíg nincs készen a bankszámlához tartozó bankkártya, addig csak pénzt tudsz betenni a bankszámládra, innen pénzt felvenni csak a bankfiókban tudsz.

De ahogy elkészül a bankkártyád (kb. 5-10 nap), onnantól kezdve vásárolhatsz a bankkártyával, ATM-pénzautomatából pénzt vehetsz fel, stb.

Ja, mondjuk a NetBankon keresztül (ha számlanyitáskor kérted a Netbank aktiválást) is tudsz átutalni a számládról másnak vagy a mobilodat fel tudod tölteni még a bankkártya elkészülése előtt.

2009. szept. 3. 16:34
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi. mert szombaton megyek beiretkozni fősulira és ott olyan bankszámlaszám kell ami az én nevem van, az anyuéké nem jó. ezért kérdeztem ,mert akkor én még holnap elugornék 1-et gyorsan nyitni.
2009. szept. 3. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Első beíró vagyok

Igen, ha most megnyitod, másnap már megadhatod a bankszámlaszámodat! :D

Javaslom, hogy CIB Banknál CIBEZZ számlát nyiss, az a legkedvezőbb diákoknak.

2009. szept. 3. 17:30
 4/5 A kérdező kommentje:
nem tudom én a budapest bankra gondoltam, hogy ott nyitok
2009. szept. 3. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:

A Budapest Bankot nem ismerem, lehet az is jó...

Azt biztosan tudom, hogy a Cibezz kondiciói nagyon jók :

- a havi számlavezetési díja 0 Ft

- havonta 4x díjmentes ATM használat

- NetBank-on átutalás korlátlan számban díjmentes

- rendszeres átutalási megbízások korlátlan számban díjmentesek

Alaposan nézd meg a számlacsomag kondicíóit, nehogy 1 hónap múlva jöjj rá, hogy bármit csinálnál, eszméletlen díjakat számolnak fel.

2009. szept. 3. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!