Electronicperson kérdése:
Ha az otp-ben befizetek egy számlára akkor az mennyi idő alatt ér el a számla tulajdonosához?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert átverést gyanúsítok. Tegnap küldtem el 3 óra körül és mostanáig meg kellett volna érkeznie nem?2013. jan. 29. 14:55
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. jan. 29. 14:59
3/7 anonim válasza:
hát ha meg befizetted, fiókban, akkor meg azonnal rajtavan a számláján.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, annyi neki ha ma nem kapom meg az ellenértéket!
2013. jan. 29. 15:07
5/7 anonim válasza:
Én nem értem a kérdésed. Azt írod,hogy tegnap küldtem el 3 óra körül. De mit a pénzt? És mit vársz akkor ma? Ha a csomagot,akkor az nem biztos,hogy odaér 1 nap alatt.
6/7 A kérdező kommentje:
olvasd el a kérdést is -.-"
2013. jan. 29. 18:38
7/7 anonim válasza:
Elolvastam. Ezért nem is értem. :) Mert utána meg azt írod,hogy annyi neki,ha ma nem kapod meg az ellenértéket? Pontosítsunk :) Vettél valamit,aminek átutaltad az árát és azt mondja az eladó,hogy nem kapta meg a pénzt? Vagy Te adtál el valamit,amit elküldtél és annak az árát nem kaptad Te meg. Uhhh én vagyok csak ilyen értetlen??? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!