Otp bank befizetés?

Figyelt kérdés
Bementem az Otp-be,húztam sorszámot és arra mentem hogy befizetés.Én egy számlára akartam pénzt utalni.Ez azt jelenti,hogy nem kapja meg a pénzt?Mert kérték a számlaszámot,ahova akartam utalni,a nevem,és hogy kell-e a közleménybe valamit írni.És utána mondták,hogy elküldték,és ma még megérkezik.Tehát ez nem utalás volt,és nem kapja meg a pénzt?
2013. jan. 21. 15:52
 1/5 A kérdező kommentje:
tehát akinek befizettem,akkor felbírja venni a pénzt,ugyanúgy mintha utaltam volna,ugye?
2013. jan. 21. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:

pénztári befizetés volt, az illető, akinek a pénzt küldted ugyanúgy megkapta

utalás: neked is és a másik félnek is van bankszámlaszáma, a tiéden van pénz, ezt elutalod neki

pénztári befizetés: neki van bankszámlája, neked nincs, bemész egy otp-be és befizetsz a számlájára vagy mindkettőtöknek van számlája, de a tiéden nincs pénz, így befizetsz x összeget, ezzel kvázi feltöltöd a keretedet, amiből indítják az utalást

2013. jan. 21. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
neki édesmindegy, hogy milyen módon juttattad el a pénzt, fel tudja venni
2013. jan. 21. 16:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2013. jan. 21. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Helyesen írtad a kérdésedben, ezt nem utalásnak hívják, hanem KP befizetésnek.

Utaláshoz a küldő félnek és a fogadó félnek is szükséges, hogy legyen folyószámlája, de ne aggódj, a KP-s befizetés gyors, gyakorlatilag ahogy berögzítik pár percen belül a kérésedet, a fogadó fél számláján meg is jelenik a pénz.

2013. jan. 21. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!