Levonhatják a fizetésem vagy elviszik a fedezetül kínált ingatlant?
Pontosan!
Esetleg a szülőkkel nem próbálsz meg kommunikálni? Lehet, hogy nincsenek is tisztában a helyzettel.
Neki ment a pénz és sajnos nem is csak ennyim úszott el miatta. Tudom buta dolog volt, de akkor naívan bíztam benne. A szülei tudnak a helyzetről de szegények ők is, nyugdíjasok és fizetni sem tudnak, meg nem szívesen tetetném őket utcára a hülye gyerekük miatt!
De lehet nem marad más választásom.........
3-as vagyok
A szülők utcára kerülése nem a Te gonoszságodból vagy egyéb fog megtörténni. Anno becsapott téged egy ember (exed), és pontosan a jó szívedre apellálva nem fizet azóta. Az exed életét építgeted a TE pénzedből és idődből. A szülőket én is sajnálnám de megbeszélném velük, hogy már nem vagyunk egy pár és nem tudok felelősséget vállalni a gyerekük hülyeségéért. Hívják fel és tegyék helyre.
Soha nem kapd vissza ezeket az éveket, amit az ide elszórt pénz megkeresésével töltesz!! Az exnek meg mond meg, hogy véletlenül kromofág fog borulni az autóra, ha nem intézkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!