Svájci banknál befektetés? Többi lent.
Azt tudom, hogy Szlovákiába személyesen kell menni bankszámlát nyitni. Van egy tippem, hogy Svájcba is.
Megint csak Szlovákiában nem szükséges semmi a bankszámlanyitáshoz. Révkomáromban, vagy bárhol a határ közelében még idegennyelvet sem kell tudni.
Csak egy gondolat: Svájc nem EU-tag, ezért hogy kimehess oda, előbb vízumot kell szerezned. Aztán átnyálazni minden bank listáját és az ide vonatkozó törvényeket. Lehet, hogy van olyan bank, ahová a számládra minden hónapban érkeznie kell fél millió forintnak, hogy legyen, de lehet, hogy máshol nem.
A svájci bankrendszer elég komplikált, pedig Magyarországon is van 10-12 kereskedelmi bank és nehéz átlátni a feltételeiket.
Még egy: Ha nagyon (úgy értem nagyon-nagyon) sok pénzed van, amit kitennél oda, akkor talán lehet intézni az ügyeket interneten és postán keresztül.
Áá ezek nagyon rossz válaszok. Én bankban dolgozok és van egy kis ismeretem a svájci bankokról!
Nagyon nincs köze a fent említettekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!