Mikor vonhatják a bér 50% át a tartozásra?
Sajnos rengeteg tartozásom van , de jelenleg itthon vagyok a 6 hós lánykámmal mér Gyeden!!
Abból ugy tudom abból nem vonhatnak tartázást!!
Tehát ha visszamegyek azonnal elkezdenek vonni a béremből??
De mennyit!!
Egyenlőre még csak a Cetelem bank akinek 300.000ft hitelkártyatartozásom van ,meg a Citi ban 100.000.ft Nagyon félek nem tudom mi lesz majd !!
Gyesből is vonhatnak ?
De a családiból sem ugye??
Azt mondták hogy 33% max de ha 2 banknak is tartozom akkor 50% ig is elmehetnek!!
Mi lesz igy velünk??
Ki tud valamivel segíteni ötlet!?egyedül nevelem a két kisgyerekemet!!
4,5 éves a pici meg 6 hónapos!!
Áj áj még csak könyörögnek hogy fizessek, csak nem tudok!!
És majd csak ezután küldik a bírósaágra az ügyet!!
Sokan azt mondták nem ezzel a potom pénzel fognak foglalkozni mert sokan milliókkal tartoznak!!
És gyedból a bankos mondta hogy nem tudnak vonni!!!
Köszi a választ csak kíváncsi voltam ki hogy tudja
Igaza van az 5/%-nek, Mindenből vonhat le a Bank, ami a számládra érkezik. A Gyesből, CSp-ből, gyerektartásból is.
Kérd ezeket postán, de akkor a lakásodban foglal a végrehajtó.
Amikor gyermeket vállaltunk még nem volt ennyi tartozásom, pont miattuk vettem fel hogy mindent tudjak nekik venni!!!
De ehez senkinek sincs semmi köze!!
A kérdésemre kéne válaszolni és nem bas...gatni az ember!
28500Ft-ot kell a számlán hagyniuk a többit minden hónapban automatikusan levonhatják. Mivel nem egy tartozásod van így rád nem vonatkozik a 33%-os vonás sem.
Kérj fizetés könnyítést.
"Gyesből is vonhatnak"
Ne maradj, otthon gyesen mire elég nektek 25.ezer Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!