Terhelési tranzakciók?

Figyelt kérdés

sziasztok!

PayPal számlát csináltam de nem tudom hitelesíteni a számlámat, ugyanis nem tudom hol van az a 4 jegyű kód.

Kártyaszám megadásakor kéri a kártya hátulján lévő utolsó 3 jegyű kódszámot, ezt írd be.

Bevitel után kiírja, hogy 400 HUF-al megterheli a számládat (azért, hogy bebizonyosodjon róla, hogy valójában ez a te bankkártyád).

Ellenőrizd a bankodnál a terhelés tranzakcióját, és keresd meg a tranzakció azonosító 4 jegyű kódot. (Ilyet keress: PP 3740 EXPUSE.)

Ezt a 4 jegyü számot kell beírni a PayPal számládon a kártya hitelesítéshez.

Tehát, csak akkor lesz aktív a kártyád, ha a bankszámlán lévő 400-ft-os terhelést átnézed, és megkeresed benne a 4 jegyű kódot, majd visszatérve a PayPal számládhoz, ezt beírod.

" Kártyaszám megadásakor kéri a kártya hátulján lévő utolsó 3 jegyű kódszámot, ezt írd be.

Bevitel után kiírja, hogy 400 HUF-al megterheli a számládat (azért, hogy bebizonyosodjon róla, hogy valójában ez a te bankkártyád).

Ellenőrizd a bankodnál a terhelés tranzakcióját, és keresd meg a tranzakció azonosító 4 jegyű kódot. (Ilyet keress: PP 3740 EXPUSE.)

Ezt a 4 jegyü számot kell beírni a PayPal számládon a kártya hitelesítéshez.

Tehát, csak akkor lesz aktív a kártyád, ha a bankszámlán lévő 400-ft-os terhelést átnézed, és megkeresed benne a 4 jegyű kódot, majd visszatérve a PayPal számládhoz, ezt beírod."

Kezdjük ott, hogy nem 400 Ft-ot, hanem 624-et vontak le. A terhelési tranzakciót nem találom. Nincs meg az a 4 jegyű kód.

VALAKI!!!!

#PayPal #hitlesítés
2013. jan. 17. 15:47
 1/3 anonim válasza:

Kezdjük ott, hogy nem vontak le semennyit, ez egy zárolás, ami max. 30 napon belül feloldásra kerül.

Azon meg nem tudok segíteni, ha a kivonatodon nem bírod megkeresni a tranzakciót.

2013. jan. 19. 21:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Kezdjük ott, hogy levontak, ugyanis nálam van feltüntetve és nem nálad.

Egy 4 jegyű kódra lenne szükségem ha nem bírnál olvasni.

2013. jan. 21. 17:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Már megkaptam a kódot. Már tárgytalan a kérdésem !
2013. jan. 23. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!