Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Részletfizetés könnyítés...

Részletfizetés könnyítés lehetséges?

Figyelt kérdés
A lényeg az hogy van egy nagyobb összegű tartozásom a T-mobile felé, megegyeztem augusztusban 21000 ft-os havi részletfizetésben. Hallgató vagyok, most mindkét szülőm munkanélküli lett, így a 21000 ft nagyon sok...eddig mindig pontosan fizettem 6 hónapon keresztül, de a jövő hónapban nem tudok már ennyit:( Végrehajtótól megkísérelhetek könnyítést kérni?

2013. jan. 9. 00:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Azzal semmit nem veszítesz, ha közlöd ezt a tényt a behajtó céggel.

Szerintem átütemezik,mivel fizetési és együttműködési hajlandóságot mutattál, de ezt csak ők fogják tudni megmondani neked, ahogy azt is, hogy pl. ezt plusz felárért, vagy sem..

2013. jan. 9. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!