Nyitottam egy paypal-t hogyan tudok rá pénzt tölteni?
Másik ismerősnek utalni, mi? Bobolya :-))
Figyi, amíg nincs bankkártyád meg bankszámlád, addig nem tudsz rá pénzt feltölteni sehogy. Vagy szólsz a szüleidnek, hogy ők regisztráljanak be, vagy hanyagold még ezt kicsit.
Így sehogy.
Maximum, ha valaki más utal neked a saját Paypaljéről, de nem vagyok biztos benn, hogy ez működik, hogy verified lesz a Paypaled..
De a helyesírás ellenőrző biztosan működik:
"magyar országra" pfff...
Gyanús, hogy már jópárszor megkérdezted ezt...
Egyébként ha Magyarországra akarsz utalni, egyszerűbb bankon keresztül, mint a Paypallel szórakozni. Tehát elkéred az illető bankszámlaszámát, és megkérdezed, hogy melyik banknál vezetik a számlát. Aztán bemész egy olyan bankba, és készpénzben befizetsz a pénztárban. Ez ingyenes, és nem kell hozzá nagykorúnak lenni. Bár gyerek alatt nem tudom, hogy hány éves kort értesz, személyi igazolvány és lakcímkártya mindenképpen kell a befizetéshez.
#2. vagyok
Egyébként gyerekként nem nagyon értem, hogy hogyan nyithattál számlát, amikor feltétel a betöltött 18. életév.
Így nincs is értelme használni, mert majd letiltják a pénzzel együtt, aztán rohangálhatsz utána, hogy visszaszerezd.
???
Nem nagyon értem.
A vaterának semmi köze a Paypalhez, ott banki átutalással szoktak fizetni.
Én javaslom a bankpénztári befizetést, ahogy már írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!