Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mely banki hiteltermékeket...

Mely banki hiteltermékeket javasolnátok pályakezdők részére?

Figyelt kérdés
A válasz nagyon fontos! Úgy tudom, hogy a személyi hitelek minimum fél éves munkaviszonyhoz vannak kötve, de ez már kilövi a friss pályakezdőt. Vannak egyéb hitelek, amik ajánlhatóak?

2013. jan. 2. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
jelzálog, ha van mire felvenned és 25 elmúltál és van munkaviszonyod és kezesed...
2013. jan. 2. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy pályakezdőnek semmilyen hitel nem javasolt több okból is.

Egyrészt még saját maga se tudja, milyen hitelt tudna törleszteni, hiszen még nem próbált megélni a fizetéséből és mellette hitelt törleszteni.

Másrészt a bankok is kockázat kerülők, egy olyan embernek nem adnak hitelt, aki még nem tudja bebizonyítani, hogy hitelképes, még nem tud felmutatni rendszeres jövedelmet. Több hónapos munkaviszony kell még egy ingatlan fedezetes hitelhez is pont azért, mert a bankok minimálisra akarják csökkenteni a saját kockázatukat.

2013. jan. 2. 17:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez az egyik szakdolgozat utáni kérdésem.

Én is tudom, friss diplomás nem kaphat..még a szabad felhasznalaú jelzálog is 3 hónapos munkaviszonyhoz van kötve....csak remelem akkor megfelel a véleményem Nekik.

2013. jan. 3. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Szakdolgozathoz ezt is ajánlom áttanulmányozásra:

[link]

Végső soron egy induló vállalkozó is lehet pályakezdő:)

2013. jan. 3. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi, megnézem.

Nem tudom, hogyha ez ilyen mit varjak a maradek 4 kerdesemtol.. Igy is aranyos a konzulensem, h 1-et megadott.

2013. jan. 3. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!