Mennyit keres (het) egy banki alkalmazott az alábbi feltételekkel?
- MKB Bank
- Középiskolai és főiskolai pénzügy végzettséggel
- Nyelvvizsga hiányában
- Nem ügyfélszolgálatis (hanem a háttérben mondjuk pl.: a vállalati részlegnél)
Köszönöm a válaszokat!
A gyakorlatot kihagytad, ami fontos szempont lehet, illetve vidék vagy Budapest.
Pályakezdő esetében Bp-en én olyan br. 250e-t, tapasztalt munkatárs esetén olyan br. 350-400e-t mondanék. Vidéken 100e-rel kevesebbet.
Gyakorlattól és beosztástól függ. Kezdőnél úgy 180-ról indul, pár év alatt 250-300 ezerig mehet fel. Ha alsó szintű vezető az illető, 400-500 ezer a plafon.
Bruttőban, Budapesten, vidéken jóval alacsonyabb. (-30%)
Gyakorlati hely is itt volt, tehát "visszahívás" az egész.
Vidéki megyeszékhely, mint pl.: Nyíregyháza, Szolnok, Szeged stb.
De a nyelvvizsga hiányában is ezeket az összegeket mondjátok?! Ennek tudatában? Ergo, diploma nélkül.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ment a zöld.
elméletben nem biztos, hogy befolyásolja a nyelvvizsga, de akivel a bérről tárgyalsz, ő mondhatja, hogy majd ha meglesz a nyelvvizsga, akkor x forinttal több.
Barátnőm 2 éve ment adott bankhoz, neki akkor folyamatban volt a főiskolája és akkor megbeszélték, ha megvan a diploma, nő a fizu. Viszont erről nem beszéltek, hogy nyelvvizsga hiányában mi történik.
5 évvel ezelőtt én is voltam náluk állásinterjún és nem is foglalkoztak azzal, hogy van-e diploma vagy nincs. A szakmai tapasztalat sokkal fontosabb volt számukra akkoriban, de ez is a fiókvezető megítélésén múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!