Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Diákszámlára nem lehet utalni?

Diákszámlára nem lehet utalni?

Figyelt kérdés
Ismerősön pénzt akart volna utalni bankszámára, de azt írja, hogy bankszálmaszám nem jó, de 100% hogy jót adtam meg..Én tudok utalni netbankról, de nekem nem lehet utalni?:O

2012. dec. 31. 10:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Lehet, nekem is utaltak már 1000-szer.

Esetleg az szokott gyakori hiba lenni, hogy egyes bankszámlák (pl. OTP) csak 2x8 számjegy hosszúak. Itt a harmadik 8 jegy helyére 8 db 0-t kell beírni.

2012. dec. 31. 11:22
 2/11 anonim ***** válasza:

Még azt ellenőrizzétek, hogy a név is stimmeljen, de más probléma nem lehet.

Még egy dolog:

A bankSZÁMLAszámot adtak meg, ugye? Tehát nem a bankKÁRTYAszámot? Mert sokan keverik a kettőt, de ez két különböző dolog.

2012. dec. 31. 11:26
 3/11 A kérdező kommentje:

igen a bankszámla számot adta, meg, de a nevet nem írta be ezek szerint

,,reggel próbáltam utalni,de azt írt,hogy a számlaszám nem jó,meg kellene annak a neve akié a számlaszám" .

2012. dec. 31. 11:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Beírta nevemet, úgyse jó
2012. dec. 31. 12:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Akkor talán nála van a hiba...

Vagy hívd fel a bankodat, és kérdezd meg, hogy mitől lehet!

2012. dec. 31. 12:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Neki OPTnél, én Unicredtinél vagyok, de ezt nem értem mi lehet a gond...ma még dolgonzak abankánál, hogy felhívhassam őket,
2012. dec. 31. 12:30
 7/11 A kérdező kommentje:
MÁsik kérdés, hogy akkor bankártyára nem lehet pénzt küldeni?
2012. dec. 31. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Hívd fel őket, maximum nem veszik fel. De mondom, nem hinném, hogy nálad bármi baj lenne, de majd megmondják. A telefonos ügyfélszolgálat szerintem 0-24-es.

Bankkártyára nem lehet pénzt küldeni, az csak egy eszköz, amivel pénzt tudsz költeni a számlán lévő pénzből. A pénz mindig a számlán van.

2012. dec. 31. 12:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi!.
2012. dec. 31. 12:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Szívesen!

Ha megoldódott, leírnád kérlek, hogy mi volt a gond?

Érdekel engem is.

2012. dec. 31. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!