Holnap (dec 31) nyitva van az MKB, ha igen meddig?
Jó, de azokkal mit érsz?
Valamikor én is azt hittem, hogy hú, de jó, csak el kell mennem egy plázába, és ugyanazt meg tudom csinálni ott, mint a bankfiókomnál nyitvatartási időben.
Aztán a francokat!
Már az gyanús volt, hogy az ilyen fiókokban nincs is szék a pult előtt, ahova leülhetsz.
De minek is lenne, mikor csak befizetni meg kivenni tudsz pénzt!
Erre meg ugyanolyan jó az ATM automata, kivéve a befizetéshez, de hát azt meg úgyis csak a következő munkanapon írják jóvá.
Én speciel folyószámlahitelt próbáltam felvenni tőlük a plázában, mire közölték, hogy itt ilyesmire nincs lehetőség, menjek vissza a bank rendes nyitvatartási idejében.
Ha ennek ellenére neked kell ez a parasztvakítás, hát hajrá.
Harmadik
Nem értem miről beszélsz. :) Itt vannak székek... A plázákban ugyanúgy működnek a bankfiókok mint bárhol máshol. Én holnap megyek, mert folyószámlát kell nyitnom minél előbb, majd megírom sikerrel jártam-e, remélem nem szivatnak meg. :D
Az én tapasztalatom OTP, és Westend City Center.
Nem is olyan régi, kb. pár hónapos.
Székek itt nincsenek.
Azt nem tudom, hogy folyószámlát lehet-e ott nyitni. Gondolom, lehet, az nem kerül semmibe.
De, hogy hitelt nem lehet felvenni ott, mikor kéne, az fix!!
Szerintem az lenne itt az értékelhető infó, hogyha holnap, miután (remélhetőleg) számlát nyitottál, megkérdeznéd tőlük, hogy ó-je, és akkor már most rögtön hitelkeretet is igényelhetnék erre...?
Csak azért, mert én már jó régóta voltam számlatulajdonos az OTP-nél, mikor ezt kértem a folyószámlahitelt az (egyetlen akkor nyitvatartó) westendes bankjukban, és közölték velem, hogy ez a szolgáltatás csak hétköznapokon elérhető, akkor is, ha a kis kolléganő ugyanúgy ott les a pultnál (de minek vazze, ha pénzt kivenni egy automatából is tudok, mást meg amúgy se?!).
Szóval, én a folyószámlahitel minden feltételének megfeleltem (és pár nappal később, munkanapon, minden további után meg is kaptam ezt a bankfiókjukban, kb. 30 másodperc volt, míg leellenőrizték a keresetemet, ami történetesen több éve a náluk vezetett bankszámlára ment...)
Mindezt nem voltak képesek megcsinálni nekem a Westendben.
Namost, arra lennék nagyon kíváncsi, hogy ha te a (reméljük a legjobbakat) a folyószámlanyitás után megkérdeznéd, hogy mondjuk akár folyószámlahitelt is tudnál intézni itt rögtön, arra mit válaszolnának?
Kíváncsian várom a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!