Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Holnap (dec 31) nyitva van az...

Holnap (dec 31) nyitva van az MKB, ha igen meddig?

Figyelt kérdés

2012. dec. 30. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs nyitva, olyan mintha szombat lenne.
2012. dec. 30. 18:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Így van.
2012. dec. 30. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Attól függ hol élsz. Budapesten pl nyitva vannak a bankok a plázákban délután kettőig..
2012. dec. 30. 20:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Jó, de azokkal mit érsz?

Valamikor én is azt hittem, hogy hú, de jó, csak el kell mennem egy plázába, és ugyanazt meg tudom csinálni ott, mint a bankfiókomnál nyitvatartási időben.

Aztán a francokat!

Már az gyanús volt, hogy az ilyen fiókokban nincs is szék a pult előtt, ahova leülhetsz.

De minek is lenne, mikor csak befizetni meg kivenni tudsz pénzt!

Erre meg ugyanolyan jó az ATM automata, kivéve a befizetéshez, de hát azt meg úgyis csak a következő munkanapon írják jóvá.

Én speciel folyószámlahitelt próbáltam felvenni tőlük a plázában, mire közölték, hogy itt ilyesmire nincs lehetőség, menjek vissza a bank rendes nyitvatartási idejében.

Ha ennek ellenére neked kell ez a parasztvakítás, hát hajrá.

2012. dec. 30. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Harmadik

Nem értem miről beszélsz. :) Itt vannak székek... A plázákban ugyanúgy működnek a bankfiókok mint bárhol máshol. Én holnap megyek, mert folyószámlát kell nyitnom minél előbb, majd megírom sikerrel jártam-e, remélem nem szivatnak meg. :D

2012. dec. 30. 21:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Vagyis a negyedik válaszolónak szántam, hiszen a harmadikat én írtam.
2012. dec. 30. 21:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatom OTP, és Westend City Center.

Nem is olyan régi, kb. pár hónapos.

Székek itt nincsenek.

Azt nem tudom, hogy folyószámlát lehet-e ott nyitni. Gondolom, lehet, az nem kerül semmibe.

De, hogy hitelt nem lehet felvenni ott, mikor kéne, az fix!!

2012. dec. 30. 21:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Na, ott még nem voltam! Az Örs Vezér téren az Árkádban jobbak voltak a körülmények, mármint szék ügyileg. :) Hitelt még nem próbáltam felvenni de holnap megkísérlem a számlanyitást. Akkor a Westendbe ezekután se fogok menni, még véletlen se, ha tényleg ilyen rossz tapasztalatok vannak csak róla.
2012. dec. 30. 22:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az lenne itt az értékelhető infó, hogyha holnap, miután (remélhetőleg) számlát nyitottál, megkérdeznéd tőlük, hogy ó-je, és akkor már most rögtön hitelkeretet is igényelhetnék erre...?

Csak azért, mert én már jó régóta voltam számlatulajdonos az OTP-nél, mikor ezt kértem a folyószámlahitelt az (egyetlen akkor nyitvatartó) westendes bankjukban, és közölték velem, hogy ez a szolgáltatás csak hétköznapokon elérhető, akkor is, ha a kis kolléganő ugyanúgy ott les a pultnál (de minek vazze, ha pénzt kivenni egy automatából is tudok, mást meg amúgy se?!).

Szóval, én a folyószámlahitel minden feltételének megfeleltem (és pár nappal később, munkanapon, minden további után meg is kaptam ezt a bankfiókjukban, kb. 30 másodperc volt, míg leellenőrizték a keresetemet, ami történetesen több éve a náluk vezetett bankszámlára ment...)

Mindezt nem voltak képesek megcsinálni nekem a Westendben.

Namost, arra lennék nagyon kíváncsi, hogy ha te a (reméljük a legjobbakat) a folyószámlanyitás után megkérdeznéd, hogy mondjuk akár folyószámlahitelt is tudnál intézni itt rögtön, arra mit válaszolnának?

Kíváncsian várom a választ!

2012. dec. 30. 22:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Okés, megkérdezem, mert már én is kíváncsi vagyok!
2012. dec. 30. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!