Pénzbehajtó cég bármennyit kérhet? Az egymilliós személyi kölcsönömből már több mint négymillióst csináltak..
Tehát a problémám, 2010 - ben felmondták az akkor már másfél éve fizetett 1 milliós személyi hitelemet
( elvesztettem a munkahelyemet, és nem tudtam fizetni,)egy pénzbehajtó cégnek, akik olyan szerződést kötöttek, hogy 5 évig havi 46 ezer forintot kell fizetni, közben sikerült elhelyezkedni, fizettem szó nélkül az akkor már hárommilliósra duzzadt hitelt,kb. 1,5 évig, most 3 hónapja megint fizetési késedelem miatt felmondták ( két havi elmaradásom volt, amikor a 3. hónapba léptem, kifizettem nagy nehezen 1 részletet, és most decemberben kettőt), mégis kaptam egy levelet, hogy felmondták a már felmondott kölcsönt és átadták egy másik végrehajtó cégnek, akiknek 2020!!!! - ig havi 35 ezret kellene fizetnem. Ami már a négymilliót jócskán eléri. Most mi van??? Ez azt jelenti, hogy akár tízmilliót is kifizettethetnek velem a semmire? Teljesen értetlenül állok.
Nem bármennyit. Szerződésben benne van. El kell olvasni az egészet, azt nem szokták az ember orrára kötni, hogyha nem fizet akkor a késedelmi kamatok miatt fél év alatt duplázódik az összeg vagy hasonlók.
Tudok durvábbakat is írni a te esetednél. Halottam olyanról, hogy másfél milliós kocsiból mindennel együtt közel 8 millió lett a vége úgy hogy a kocsit is elvitték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!