Ki ismeri a Best Life Center kft-t? Nincs válasz? Nincs pénz? Itt a megoldás amivel vissza tudjuk kapni a pénzünket!
Mi 2012. 10. 25-én kötöttünk ezzel a Kft-vel szerződést. Nagy valószínűséggel kár volt.. Hitegetnek össze-vissza minket hogy ekkor meg akkor lesz pénz, vagy hamarosan küldeni fogják a levelet nekünk...de a mai napig semmi. Befizettettek velünk összesen : 112500ft-ot.
A mai napon 2012. 12. 18.-án bementünk a Hajdúszoboszlói OTP bankba, mivel náluk van vezetve a folyószámlájuk, amire utalni kellett a regisztrációs díjat stb...
Vissza akartuk igényelni a befizetett összeget. Az ügyintéző azonnal hívta az igazgatót, akivel személyesen sikerült beszélnünk. Ő annyiban tudott nekünk segíteni, hogy megnézte a szerződést és azt mondta h ez nem hiteles szerződés hanem ez egy CSALÁS!!!!! Elvette az összes papírt, lefénymásolta, és felküldi a OTP vezetőségének. AZT SZERETNÉM KÉRNI TŐLETEK, HOGY BÁRKI AKI HASONLÓ CÉGGEL VAGY BEST LIFE CENTER KFT-VEL KÖTÖTT SZERZŐDÉST ÉS NEM KAPOTT PÉNZT A MAI NAPIG, AZ KÉREM JELENTKEZZEN BÁRMELYIK OTP-BEN ÉS ADJA LE A PAPÍRJAIT NÁLUK. ERRE AZÉRT KÉREM ÖNÖKET, MERT HA ÖSSZEGYŰLÜNK 10-15-EN, ZÁROLNI FOGJÁK A BLC SZÁMLÁJUKAT ÉS UTÁNA ELJÁRÁS INDUL ELLENÜK ÉS VISSZA KAPJUK A PÉNZÜNKET!!!!!! VAN MÉG ESÉLY!!!!!
UI: ÍRJATOK HA EZT MEGTETTÉTEK VAGY MEG FOGJÁTOK TENNI. SZERINTEM ÉRDEMES LENNE NEM KÁRBA VESZNI HAGYNI A PÉNZÜNKET!!!!!
Az OTP nem hatóság, szóval nem tudom mit reméltek tőle.
Ha csalás történt, akkor feljelentést kell tenni.
A cégnyilvántartás szerint a Best Life Center Kft még létezik, sőt most szeptemberben lett bejegyezve.
Pesten az Andrássy utca 2-ben van a székhelyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!