Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit szóltok hozzá hogy a Visa...

Hájaaa kérdése:

Mit szóltok hozzá hogy a Visa kártya kivonulhat Magyarországról?

Figyelt kérdés
[link]

2012. dec. 17. 18:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ugye nem gondolod, hogy a keszpenzes fizetest szorgalmazom? Ezt a temat zarjuk is rovidre. Igen, a kartyas jobb. A kerdes, hogy kell-e orulnunk annak, hogy az olcsobb szolgaltato kivonul, vagy nem. Szerintem nem, szerintem nem "ugy kell neki"...
2012. dec. 20. 14:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Qrvára jó lesz ha kivonul. Nekem VISA karim van, így nem értem mit ugat a kérdésre az akinek MC van...

Ha kivonul, az bizony erős jelzés értékű üzenet lesz az országnak. Nem sok helyről vonult ki eddig a cég ,szóval abszolút harmadik világ feeling.

Remélem azért megoldja a cég, mert az egyik legjobb kártyafajta, és nagyon sok számlához a mai napig VISA kártya jár díjmentesen.

2012. dec. 20. 19:34
 13/13 anonim válasza:

De az olcsóbb szolágltató a saját belső szabályai miatt nem tud IC díjat emelni. Ez mind mellékes abból a szempontból, hogy ez előtt, és ez után sem kell díjat fizetni a bankkártya használat után.

Nyilván nekünk, felhasználóknak az lenne a jó, ha verseny lenne a két cég között. De jelenleg a Visa nem tud versenyezni, mert saját maga vállalta, hogy a nemzetközi (olcsóbb) díjakat használja belföldön is.

Ezt kéne feloldani a Visanak.

Szóval abban megállapodhatunk, hogy attól nekünk nem lesz jobb, ha a Visa kivonul.

Akinek meg Visa kártyája van, az kap a bankjától egy másik plasztikot.

2012. dec. 21. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!