Hogy történik egy banki átutalás?
Bemegyek a bankba, viszem a pénzt meg a számlaszámot ahova szeretném küldeni és megmondom hogy ezt a pénzt erre a számlaszámra szeretném küldeni?
Bocsi a hülye kérdésért, 17 éves vagyok és még nem csináltam ilyet, szüleim sem szoktak szóval ök sem tudják megmondani nekem.
A válaszokat előre is nagyon széépen köszönöm.
Ha bemész a bankba és elmondod az ügyintézőnek hogy számlára akarsz utalni el fogja pontosan mondani, hogy mit kell csinálnod. Lehet, hogy ad egy papírt is, amit ki kell töltened. Rá kell írni, hogy kinek utalsz, milyen számlaszámra, mennyi összeget, stb... Aztán odaadod a kitöltött papírt, odaadod a pénzt és kapsz egy elismervényt az átutalásról.
De az is lehet, hogy nem te töltöd ki a papírt, csak megadod az adatokat és az ügyintéző tölti ki. Ezt bankja válogatja, hogy hogyan csinálják.
Az egész nem tart tovább pár percnél.
Köszönöm a válaszokat
Hát számlám van.. csak pénz nincs rajta még :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!