Diákhitelnél lakcímváltozás? Csak személyesen lehet elintézni?
Ezt olvastam a honlapjukon:
"Mindenképpen személyes benyújtás szükséges (sem a postai, sem az internetes beküldés nem alkalmazható) akkor, ha a módosítás személyazonosítást igényel. Ilyen a név, születési hely, születési idő, anyja neve, állampolgárság, adóazonosító-jel, illetve az állandó lakóhely megváltozásának bejelentése. "
Miskolcon lakom. Ebben az esetben az Egyetemre kell bemennem? Hisz nem is tanultam, akkor annak mi értelme?
Kicsit siettem. Szóval nem a Miskolci Egyetemen tanultam, hanem a Szolnoki Főiskolán.
Időközben ideköltöztem.
Most lakcím szerint, ezek szerint erre az egyetemre kell bemennem, hogy bejelentsem, hogy megváltozott a lakcímem?
Nem értem, miért nem lehet egy formanyomtatványt kitölteni, s azt beküldeni a központnak?
Köszönöm a válaszod!
Kicsit összezavarodtam, azért is írtam ki a kérdést. Nem is értettem, hogy miért csak személyesen lehet elintézni-egy általam idegen egyetemen-
A bankba vittél be valamilyen papírt, formanyomtatványt?Esetleg ki kell valamit nyomtatni a honlapjukról?
Én OTP-s vagyok.
A másik,amit elcsesztem: Nem jelentettem be, hogy dolgozom.
2009.júniusától fizetem a diákhitelt, 2010. áprilisa óta dolgozom, s tudomásom szerint ilyen esetben a fizetéshez mérten vonják le a diákhitelt.
Azért is felejtkeztem el róla, mert az OTP-vel megegyeztem, hogy ők automatikusan utalják minden hónapban az általam megadott összeget a Diákhitelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!