OTP Webkártya - gyűjthetem oda a pénzem?
Figyelt kérdés
Az online fiókomban látom, hogy van ugye a rendes bankszámlaszámom, s pár számjegy különbséggel ott van a webkártya...
Az lenne a kérdésem, hogy ennek vezetése meddig ingyenes, ill. használhatom-e arra, hogy ha szeretnék spórolni, oda utalom át a rendes számlaszámomról a pénzt, amire jelenleg nincs szükségem?
Persze ha kellene az összeg, akkor mehetne vissza a másikra utalással. De mivel ehhez nem tartozik fizikai bankkártyám, így még csak véletlenül se tudnék hozzányúlni...
2012. dec. 11. 10:12
1/2 anonim válasza:
A webkártya pont nem erre a célra lett kitalálva, de végeredményben megoldható, hogy azon a számlán gyűjtsd, csak szerintem egyszerűbb, ha lekötöd a pénzedet, akkor sem tudsz hozzányúlni.
A díjtáblázatot a bank honlapján megtalálod.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem igazából csak a folyószámlahitel miatt lett erre a csomagra átállítva a számlaszámom + sokat utalok online, s jobb, hogy nem kell még amiatt is fizetnem.. semmi szükségem nincs a webkártyára, de gondoltam ha már van, akkor valamit kellene vele kezdeni.
2012. dec. 11. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!