Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Más is kapott éjszaka fenyeget...

Más is kapott éjszaka fenyegető üzeneteket a kertbe dobva, levélnyíláson behajítva a Sigma Követeléskezelő Zrt. -től?

Figyelt kérdés

Nem a mai az első alkalom, hogy fenyegető leveleket dobnak be hozzánk éjfélkor, azzal, hogy azonnal fizessünk, vagy most rögtön hívjuk föl Kiss Mihályt a 06703805042-es telefonszámon.

Akinek volt hasonlóban tapasztalata, írjon!

2012. dec. 6. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor fel kell hívni Kiss Mihályt hajnali 2-kor (egymás után 40x).

Aztán mosolyogva eldobni a levelüket.

2012. dec. 6. 10:28
 2/7 A kérdező kommentje:

sajnos nem az otthoni számukat adják meg ezek a köcsögök, hanem egy központi telefont, amit a portás vesz fel és mellékekről kapcsolja a dolgozókat.

sajnos a telefonkönyvből se tudom kikeresni hol lakik, mert annyira jelentéktelen a neve, hogy nem lehet kiszűrni az 5száz kiss mihály közül.

Különben ha legközelebb felhív, kiteszem a macskaszart a bejárati ajtó elé, hogy belelépjen a haverja, amikor az éjszaka közepén a házak között sunnyog.

(Biztos jó sokáig állt a lépcsőház előtt a hidegben mire beengedte valaki).

2012. dec. 6. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Írj nekik!!!!

koppanycsoport@gmail.com

[link]

2012. dec. 7. 17:29
 4/7 A kérdező kommentje:
csakhogy amíg más nem ír, hogy velük is ezt teszik, addig nekünk nem fog hinni senki.
2012. dec. 8. 10:28
 5/7 A kérdező kommentje:
hagyjuk is az egészet, úgyse fog történni semmi. max. jót röhögnek rajtunk, mert megtehetik
2012. dec. 8. 11:07
 6/7 anonim válasza:
Sziasztok!!! Érdekelne,hogy pontosan milyen fenyegetéseket irt,mert én is ebben a cipőben járok :((((
2013. febr. 24. 16:04
 7/7 anonim válasza:

Sziasztok!

Az M1-es autópálya bevezető szakaszát használtam (illetve 2014 december 31-ig használtam folyamatosan), mivel ingyenes. Meglepő módon már kétszer kaptam bírságot. Mindakettőt 2014-ben, vagyis még a "nagy változtatások" előtt. Budaörs túlfelén van munkahelyem és a munkatársaim is ugyanezt a szakaszt használják - őket mégsem boldogítja a Sigma. Megkéreztem őket és ez a szakasz tényleg ingyenes, nem is értették, hogy miért kapok tőlük bírságot. Az esetet tovább bonyolítja, hogy az autó nem az én nevemen van, így nekem nem válaszolnak csak annyit írnak, hogy "Én nem vagyok jogosult tudni". Akinek a nevén van annak pedig hiába magyarázom, hogy hívja fel őket, sajnos kimondottan inkompetens, akinek mindig mindent a szájába kell rágni, hogy megértse. Amikor először kaptam ilyen levelet rá három hónapra adta nekem oda, hogy megjött(tavaly április-július).

2015. febr. 13. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!