Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknál van a pénzed?

Melyik banknál van a pénzed?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 22:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jelenleg a banké van nálam. :-( De ha pár év múlva összejön egy kis pénzem, tuti nem bankba teszem!
2009. aug. 21. 22:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Barclays Bank az hol található? Magánszemély is nyithat ott számlát?
2009. szept. 4. 13:20
 13/18 anonim ***** válasza:
lehman brothers Bank ez hol található? ilyenekről még nem is hallottam de engem is érdekelne
2009. szept. 4. 13:21
 14/18 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:21

a lehman brothers tavaly szeptemberben ment csődbe. az robbantotta ki a pénzügyi világválságot. :)

2009. szept. 4. 17:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Barclays Bank Angliában van.
2009. szept. 6. 16:23
 16/18 anonim ***** válasza:
16.23-as vagyok..Igen magán személy is nyithat számlát..Ingyenes.Ha pénzt veszel fel az is ingyenes,a számlalevél is ingyenes..100% jobb mint az OTP.
2009. szept. 6. 16:25
 17/18 anonim válasza:

Nekem az Axánál, mert sokat kell utalnom és az náluk ingyenes. Ráadásul lekötés nélkül szépen kamatozik a rajta tartott pénz (MNB alapkamat - 0.5%)

Nincs havi számlavezetési díj sem, csak egyszeri 2800 Ft, amikor megnyitod a számlát.

2010. jan. 23. 16:06
 18/18 anonim ***** válasza:

még életembe nem volt közöm bankhoz,és nem is lesz,inkább megdöglöm éhen..ez mindentől mocskosabb.

nincs egy ruppóm se,de ha valaha lesz véletlenül,inkább forgatom vasvillával hogy meg ne penészedjen,mint bankba rakjam..mindig igy gondoltam,de a tavalyi év végképp meggyőzőtt eben a hitemben :)

2010. jan. 23. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!