Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Vateta behajtó cég komolyan...

Vateta behajtó cég komolyan vegyem?

Figyelt kérdés

350 ft tartozasom volt elfelejtettem befizetni es ma jott 4000ft rol szolo tartozas ebbol 3700ft a behajtasi koltseg. Mit tegyek befizetni nem fogom semmiképp.Ha endezem vatera fele a dolgot es a behajto ceget leszarom akkor mi lesz?

Tanulo vagyok es nem fogom ezt befizetni mit tegyek??

2009. aug. 18. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Fizesd be. Jobban jársz, hidd el...
2009. aug. 18. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
komolyan veszik, hiszen ők ebből élnek...
2009. aug. 19. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:
lökd le őket arról a szintről ahol laksz. én ezt a szart be nem fizetném! a 350 az még okés de ebből 4000?kapják be
2009. aug. 19. 13:18
 4/4 anonim válasza:
Elolvastad a felhasználási feltételeket.Vagy nem.Akkor olvasd el és utána reklamálj.Sajnos benne van az üzletszabályzatban.Gondolom valamit eladtál és ezután jutalékot kellet volna fizetned?Ez van sajnos.Ki kell fizetned.Vagy ha most nem akkor még kamatot is felszámolnak és aztán még többet kell majd visszafizetned.Tehát inkább most mint később.
2009. aug. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!