Lakásvásárlási hitelt szeretnék felvenni (3 millió forintot), minimálbérrel lehetséges?
Köszönöm az eddigi válaszokat, írjatok még!
Azért kell még 3 millió, mert Budapesten 6 millióból nem nagyon lehet lakást venni. Mi babát szeretnénk, ezért kell a lakás, és 9-ért már lehet kapni olyat, amit szeretnénk.
Azt tudja valaki, hogy ha jövedelemigazolás nélkül kapok hitelt, akkor mennyivel magasabb a törlesztőrészlet?
Kedves 21:07. Lakásvásárlási hitelt csak lakásra adnak, nem kérdés, hogy mire kell. Az meg, hogy van valakinek önereje, nem jelenti azt, hogy az elég is egy lakáshoz, tehát kell még hozzá hitel is.
Kedves Kérdező! Ha pontos válaszokat szeretnél, kellene hozzá még pár adat, ha írsz privit, pontosabban is ke lehet számolni!
ha 3millió ft hitelt nézek 20év futamidőre, akkor 4ezer ft-tal drágább a törlesztőd tisztán fedezet alapon, mintha lenne 3 hónapig bankszámlára érkező 8 órás minimálbéred.
Díjmentesen dolgozó hiteltanácsadó vagyok, rengeteg bankkal vagyok szerződésben. Tudok Neked több bankra kalkulálni. A bank fizet nekem folyósítás után, ha a hiteled az én segítségemmel adtad be. Ha érdekel, akkor írj privit és nagyon szívesen segítek.
www.bankhitel.ws
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!