Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bankszámla nyitás egy diáknak!...

Bankszámla nyitás egy diáknak! Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
44%

CIB Bank CIBEZZ számlacsomag (14-26 éveseknek) :

[link]

2009. aug. 18. 12:44
 2/8 anonim válasza:
100%
Rengeteg diákszámla van, én speciel az Erste Szemeszter Számlát ajánlanám. OTP se rossz de rengeteg apró összeget levonnak, ilyen-olyan jogcímeken és sok kicsi sokra megy.
2009. aug. 18. 12:47
 3/8 anonim válasza:
100%
aha, én is váltottam Erste-re, nekem is OTP juniorom volt, de megelégeltem a sok levonást, és nekiindultam keresni. ráadásul mostanság szeretnék jogsit csináltatni, és az Erste Szemeszter számlanyitás mellé lehet nyerni jogsi tanfolyamot. sok jó volt, de nálam ezért ez lett a befutó. nézd meg a szinesitsdazeleted.hu-t! király :)
2009. aug. 18. 13:22
 4/8 anonim válasza:
100%
én is csak az otp junior-ról hallottam... azt hittem más bankok a diákokra nem gondolnak, de úgy látom ebben is van üzlet (főleg a diákhetelekben)
2009. aug. 18. 13:45
 5/8 anonim válasza:
96%
OTP juniorról inkább nokomment...vicc az egész.nálam erste lett a kiválasztott így fősuli miatt is,ha pluszba még jogsi is összejönne repkednék összevissza az tuti:D pendrive meg jól müxik,úgyh eddig elégedettség van:)
2009. aug. 18. 15:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Raiffeisen Banknál menza számla
2009. aug. 19. 13:50
 7/8 anonim válasza:
100%
A CIB bankban van ilyen csomag, hogy CIBEZZ. Nekem is olyan van. Jár hozzá egy csomó kedvezmény meg mindenféle tökjó dolog.
2009. aug. 25. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
sztem K&H én is ott kezdtem. Nagyon jó Bank ++++++++ Még máig is ott van számlám.
2009. szept. 4. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!