Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Interneten nyitott már valaki...

Interneten nyitott már valaki számlát az Otp-nél?

Figyelt kérdés
Két hete nyitottam számlát az Otp-nél interneten. Most kaptam egy levelet, hogy kész a kártyám és mehetek érte, de vigyem magammal a személyit és a számlaszámot. De én még a számot nem tudom. Meg lehet ezt már most is tudni, amikor még nincs aláírva a szerződés? Ha igen, hol érdeklődjek?
2009. aug. 18. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A levél tetejére nem volt ráírva a számlaszám?
2009. aug. 18. 08:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem semmi. Még a nevem sem, csak a borítékra.
2009. aug. 18. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj be a legközelebbi fiókba és kérdezd meg!
2009. aug. 18. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Vagy leginkább menekülj!

Attól, hogy az ország bankja, még nem feltétlenül jó!

Decentralizált, lassú, piacvezető -> és ezért azt hiszi mindent megtehet. Amíg az emberek csak ezt ismerik, és nem hajlandóak megemelni a feneküket egy másik fiókba/ATM-hez.

Megjegyzem: másik banknál O*Ps automatából olcsóbban veszek fel pénzt, és a számlavezetésem is jóval kevesebb.

Ébresztő!

2 elrettentő sztori: xy anyukája meghalt, és volt tartozása. Bejelentette, át akarta vállalni, és első alkalommal ki szerette volna fizetni. Aztán "véletlenül" húzódott, halasztódott az ügy, késedelmi kamatokkal, többszörös fizetési felszólítással, majd lehetetlen fizetéssel(bement, és lobogtatta a pénzt, de egyszerűen nem engedték, mert hogy nem az ő nevén van, hozott halotti bizonyítványt, és megkérdőjelezték az érvényességét!) Szép lesz amikor a nyakába varrják a sokszoros összeget!

A másik pedig egy nyaralás alkalmával YZ-vel történt, amikor is elütötte a kártyájának a kódját. Az automata elnyelte. Ez még hagyján, de 3 hónap után sikerült új kártyát szerezni neki, úgy, hogy a második napon bejelentette, a legközelebbi fiókban! Kétszer is be akarta már zárni a számlát, de végül mindig hitegették.

Ha pénzt akart felvenni, akkor csak személyesen valamyelik fiókban, természetesen ennek is megvan a díja.

Ennyit a jól működő szolgáltatásról, és az ügyfél érdekeiről.

2009. nov. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!